Kompleksi “Fiori di Bosco” ka një pozicion mjaft strategjik nga pikat kryesore të qytetit:
• Qendra e Tiranës, 12 min.
• Rrethrrotullimi “Zogu i Zi”, 6 min.
• Bulevardi Zogu i Parë, 4 min.
• Rrethrrotullimi i Doganës, 7 min.
• Aeroporti “Nënë Tereza”, 19 min.
• Akses i drejtpërdrejtë me linjën urbane të dedikuar në rrugën “Don Bosko”.
• Transport publik vetëm 10 minuta larg linjave të ndryshme urbane dhe inter-urbane.
Rezervoni apartamentin tuaj me mundësi kreditimi deri në 70%! Kontakto shitjen: 0692073531