Projektuar për të qenë luksoz dhe unik, Resorti “San Pietro” do të ketë 140.000m² të shpërndarë në 4 lloje të ndryshme vilash e Palazzinash dhe një Hotel me 5 yje. Gjurma e ndërtesave është vetëm 51.500 m² shtrirë mbi një truall të bukur prej 350.000m², duke ruajtur një kofiçient të ulët ndërtimi, më pak se 15%. Një planifikim i tillë i kujdesshëm ruan gjelberimin aktual dhe shkrin ndertimin me natyrën duke e bërë pjesë të saj!

Afatet e përfundimit të Resortit- Qershor 2020!

Rezervoni me mundësi kreditimi deri në 70%!

Kontaktoni sa më shpejt shitjen: 0692073531