Ky objekt ndodhet në një lagje të re të Tiranës, pranë Kopshtit Botanik dhe ofron një pamje piktoreske që të gjithë duam!

Standartet bashkëkohore të ndërtimit që i ofrohen klientëve, përsa i përket konceptimit dhe organizimit të sipërfaqeve të banimit, zyrave apo ambienteve të tjera të shërbimit, ashtu edhe përsa i përket infrastrukturës së ndërtuar rishtaz për këtë objekt, janë dëshmi e angazhimit të shoqërisë për përmirësimin e cilësisë së jetesës së klientëve.

Matrix Konstruksion – Ne garantojmë investimin tuaj!