Në truallin prej 28.000m2 të Kompleksit Rezidencial “Fiori di Bosco mbi 50% është hapësirë e lirë dhe gjelbërim
Planifikim optimal i pozicionit të godinave garanton gjatë ditës mbi 5 orë diellëzim për çdo apartament. Distanca ndërmjet godinave 30-40m.

Kush nuk do të donte të jetonte në këtë “Oaz në qytet”?!
Rezervo pa humbur kohë apartamentin tënd me mundësi kreditimi deri në 70%! Kontakto shitjen: 0692073531!