Kompleksi “Ali Demi” është i vendosur në Jug-Lindje të qytetit të Tiranës, në Rrugën “Ali Demi”. Këtu banorët gjejnë të gjitha shërbimet parësore e jo vetëm. Në ambIentet e zonave tregtare e sociale ruhet cilësia e jetës individuale dhe në komunitet.

Në këtë kompleks ju ende keni mundësinë e blerjes së apartamentit 2+1 me hipotekë ose blerjes/marrjes me qera të disa hapësirave tregtare.

 

Blini me mundësi kreditimi deri në 70%.

Për më tepër informacion kontaktoni: 0692073531.