“Fiori di Bosco”, një kompleksi rezidencial, i cili ka bërë pakt me natyrën, ambiente të lumtura për familjen tuaj, një stil jetese për banorët e ardhshëm.

Ky kompleks është kompleksi I parë me mbi 50% gjelbërim dhe hapësirë të lirë. Planifikimi optimal i pozicionit të godinave garanton gjatë ditës mbi 5 orë diellëzim për çdo apartament!

 \ 

Apartamentet e para janë gati për BANIM në Dhjetor 2018!

Rezervoni SOT apartamentin tuaj! Mundësin KREDITIMI deri në 70%!

Telefononi: 0692073531.