Kompleksi “Kristal” është i vendosur në jugperëndim të qytetit të Tiranës, pranë rrugës “Komuna Parisit” dhe vetëm pak kilometra nga Parku i Madh i Tiranës.

Kompleksi është tërësisht i kompletuar me infrastrukturë e shërbime duke i ofruar banorëve të saj të gjitha komoditetet që kërkon jeta e përditshme.
Funksionet e këtij kompleksi janë të shumta dhe përfshijnë:

-apartamente,
qendër tregtare,
shkollë,
kinema,
supermarket,
ambiente rekreative,
kënde lojërash & ambjente të gjelbëruara,
garazhe e parkim.

Matrix Konstruksion si gjithmonë garanton investimin tuaj.
Këtë e dëshmon me projektet e mirërealizuara, përfshirë këtu edhe Kompleksin Rezidencial “Kristal”.