Kompleksi “Condor” është i vendosur në Veri–Perëndim të Tiranës, në rrugën “Konferenca e Pezës” dhe ka sipërfaqje totale ndërtimi prej 35.400 m2!
Ky kompleks është ndërtuar sipas standarteve bashkëkohore dhe ju ofron banorëve të gjitha shërbimet dhe komoditetet e nevojshme!

Një shembull suksesi në funksionalitet dhe ndërtim nga Matrix!
Matrix Konstruksion- Ne garantojmë investimin tuaj!