Në kompleksin “San Pietro” do të jetë i pozicionuar në skajin verior hoteli me 5 yje “Melia Hotels International”. Është hera e parë që në Shqipëri do të ketë një hotel të kësaj madhësie dhe standartesh!
Hoteli do të ketë një ndërtesë kryesore dhe disa rezidenca private me një kapacitet prej 350 dhomash, të cilat do jenë të organizuara dhe me suita të niveleve të ndryshme të luksit. Pishinat e hotelit do jenë në total 2500 m². Ofrohen të gjitha shërbimet e nevojshme duke filluar nga restorante, bare, dhoma konferencash, casino, qendra spa etj.

 

Afatet e përfundimit të Resortit – Qershor 2020!
Rezervo me mundësi kreditimi deri në 70%!
Kontakto shitjen pa humbur kohë : 0692073531.