Çelësi i suksesit të Matrix Konstruksion është “Fokusimi ndaj Klientit”!
Kompleksi Kristal është dëshmi e një eksperience shumëvjeçare profesionale në fushën e ndërtimit!
Kompleksi ofron për banorët të gjitha shërbimet dhe komoditetet e nevojshme në jetën e përditshme!

Kristali është vendosur në Jug-Perëndim të qytetit të Tiranës, pranë Rrugës “Komuna Parisit” dhe vetëm pak kilometra nga Parku i Madh i Tiranës.
Ne garantojmë investimin tuaj!