Në Kompleksin “Kristal D” të vendosur në Jug-Perëndim të qytetit të Tiranës, pranë Rrugës “Komuna e Parisit” shitet Dublex!
Dublex-i ka një sipërfaqje prej 58 m2+7 m2 në katin e parë, po ashtu një sipërfaqje të njëjtë prej 65 m2 në katin e dytë!
Dublex-i është ndërtuar me një stil mjaft bashkëkohor duke garantuar funksionalitet dhe estetikë!
Ofrohet mundësi kreditimi deri në 70%!
Kontakto shitjen pa humbur kohë : 0692073531!