These are difficult days for all Albanians and it is time to come together to help those in need. Arian and Besnik Leskaj are donating USD 200’000 to those who are affected by the devastating earthquake on 26th of November through the official e-albania platform. The contribution comes from Matrix Konstruksion & Abkons which have been assisting the emergency groups from day one.
Leskaj brothers have already donated USD 60’000 for reconstruction of two new homes in Korçë that were affected by the June 2019 earthquake.
#earthquake#prayforalbania#solidarity#shqiperiasolidare#solidaritet#jepkontributintend
——
Në këto ditë kaq të vështira për të gjithë shqiptarët bashkohemi për t’u ardhur në ndihmë atyre në nevojë. Arian dhe Besnik Leskaj dhurojnë 200’000 dollarë në ndihmë të të prekurve nga tërmeti i datës 26 nëntor nëpërmjet platformës zyrtare e-albania. Kontributi vjen nga shoqëritë Matrix Konstruksion dhe Abkons të cilat kanë asistuar grupet e emergjencës civile që nga momentet e para.
Vëllezërit Leskaj më herët kanë dhuruar 60’000 dollarë për rindërtimin e dy shtëpive të reja në Korçë të cilat u dëmtuan nga tërmeti i shënuar në muajin qershor 2019