Çfarë po ndodh në “Fiori di Bosco”?
Punimet po avancojnë me ritme të shpejta!
Rezervoni tani për ta bërë tuajën shtëpinë mes gjelbërimit!
Kullat e para përfundojnë në Dhjetor 2018!


Rezervoni me mundësi kreditimi deri në 70%!
Paguaj 50% të vlerës për rezervim apartamenti 2+1 dhe përfito parkimin me 50 ulje!
Kontaktoni shitjen: 0692073531!