Apartamenti më i kërkuar në FIORI DI BOSCO është apartamenti 2+1!
Apartamenti 2+1 në “Fiori di Bosco” është modern, komod, kuadratik dhe ju ofron ambiente të mëdha, plot dritë e pamje dhe me vetrata panoramike.

Shtëpia ku dua të jetoj ndodhet mes një pylli me pemë të larta dhe parqe të gjelbërta, fare pranë qendrës së kryeqytetit, e arritshme nga tre akse rrugësh kryesore, por maksimalisht e mbrojtur nga zhurmat dhe pluhurat, me arkitekturë bashkëkohore dhe ekologjike,

PËRFITONI KREDITIM DERI NË 70%. Rezervoni takimin tuaj nga afër duke kontaktuar: 0692073531.

 

Për më tepër:
https://matrixkonstruksion.com/project/fiori-di-bosco/