Nëse jeni në kërkim të një apartamenti ideal për ta blerë do ta gjeni në “Fiori di Bosco”.
Nxitoni të rezervoni dhe mund të shijoni fundvitin në apartamentin tuaj.
Apartamentet e para janë drejt finalizimit në Dhjetor 2018.
Telefononi sa më parë për një takim nga afër: 0692073531