Nëntë katet e kullave në “Fiori di Bosco” janë të organizuara në #apartamente komode dhe moderne, të tipologjive të ndryshme.

Apartamentet janë të gjitha kuadratike, me ambiente të mëdha, plot dritë dhe pamje, me vetrata panoramike. Secili prej tyre ka një ballkon të bollshëm dhe dy tualete, ku njëri është pjesë e dhomës së gjumit bashkëshortore.

Rezervoni SOT  APARTAMENTIN TUAJ 1+1, 2+1 ose 3+1 në Kompleksin “Fiori di Bosco”!

Rezervoni me mundësi kreditimi deri në 70%!

Apartamentet e para janë gati për banim në Dhjetor 2018!

Kontaktoni për më tepër informacion: 0692073531.