Shumë njerëz nuk e konsiderojnë shtëpinë thjesht “SHTËPI”, por përdorin një epitet, përcaktim apo përshkrim për ndjesinë që ju jep. Jepini kuptimin më të plotë të “Shtëpisë” apartamentit tuaj në Kompleksin Rezidencial “Fiori di Bosco”.

Perfekt për këdo, apartamentet në “Fiori di Bosco” janë idealisht të pozicionuar dhe ndërtuar për të shijuar jetesën individuale, familjare dhe në komunitet.

Rezervoni edhe ju sa më parë apartamentin tuaj 1+1, 2+1 ose 3+1 me mundësi kreditimi deri në 70%.
Apartamentet e para janë gati në Dhjetor 2018.
Rezervoni takimin tuaj duke telefonuar në : 0692073531.