Gjiri i Lalëzit është destinacioni  i  duhur për  të  ndërtuar “San Pietro Resort”,  për  vetë  shtrirjen gjeografike  fushore  dhe bukuritë e gjelbërta me pisha të larta.

Ky resort ndodhet në një rreze prej 250 km nga vendet kufitare, duke e bërë lehtësisht të arritshme për fqinjët tanë, por dhe individë nga vende të ndryshme që dëshirojnë të investojnë dhe pushojnë në një nga vendet më të bukura në Rivierën e Adriatikut.

 

Rezervoni vilën tuaj elitare, individuale ose të bashkangjitur me mundësi kreditimi deri në 70%!

Afatet e përfundimit të Resortit janë në Qershor 2020!
Për më tepër informacion kontaktoni: 0692073531.