Kompleksi është tërësisht i kompletuar me infrastrukturë e shërbime duke i ofruar banorëve të saj të gjitha komoditetet që kërkon jeta e përditshme.

Shërbimet që organizon Qendra Tregtare “KRISTAL“, janë të standarteve më të larta dhe ndërlidhen më së miri edhe me shërbime të shumta sociale që ofrohen si shkollë e kinema, duke siguruar një jetë sociale të standarteve bashkëkohore. Matrix Konstruksion- Ne garantojmë investimin tuaj!