Pay now 24,000€ for a 2+1 apartment, the rest with installments!

However you like your home … We make it possible! Book now your apartment by paying 24,000 € and the rest in installments! You will benefit in this complex: -Double elevator for each staircase, -Multi split heating-cooling system, -First quality finishing...

Your dream home is ready in December 2018!

The first tower in “Fiori di Bosco” to the end! Your home located amidst greenery is ready in December 2018! Choose the home of your dreams -The ventilated façade, -Thermal thermometer, triplex glass; – I’m acoustic, – Maximum, –...

Hyni në shtëpinë tuaj të ëndërrave në Dhjetor 2018!

Nëse ende jeni duke menduar të zgjidhni apartamentin e duhur në Tiranë për ta blerë #FioridiBosco është vendi ideal. Zgjidhni të jetoni në hapësirat e gjelbërta më të mëdha në qytet, hapësirat më të ndriçuara dhe distancat më të largëta të godinave. Ky është kompleksi...

Apartamenti juaj ndodhet mes gjelbërimit në “Fiori di Bosco”

Nëse jeni në kërkim të një apartamenti ideal për ta blerë do ta gjeni në “Fiori di Bosco”. Nxitoni të rezervoni dhe mund të shijoni fundvitin në apartamentin tuaj. Apartamentet e para janë drejt finalizimit në Dhjetor 2018. Telefononi sa më parë për një...