Kompleksi është tërësisht i kompletuar me infrastrukturë e shërbime duke i ofruar banorëve të saj të gjitha komoditetet që kërkon jeta e përditshme. Shërbimet që organizon Qendra Tregtare “KRISTAL“, janë të standarteve më të larta dhe ndërlidhen më së miri edhe me...

Rezervoni sot apartamentin 3+1 në “Fiori di Bosco”

Rezervoni SOT apartamentin 3+1 tuaj në Kompleksin “Fiori di Bosco”! Sipërfaqje e shfrytëzueshme: 119 m2 Sipërfaqje e përbashkët: 15 m2 Sipërfaqje totale: 134 m2 Orientimi: Perëndim   Rezervoni me mundësi kreditimi deri në 70%! Apartamentet e para janë gati për banim...

Apartamenti më i kërkuar në kompleksin “Fiori di Bosco”

Rezervoni sa më parë apartamentin tuaj 2+1 në kompleksin “Fiori di Bosco”! Mundësi kreditimi deri në 70%!    APARTAMENT 2+1 Sipërfaqja e shfrytëzueshme: 94 m2 Sipërfaqja e përbashkët: 12 m2 Sipërfaqja totale: 106 m2 Orientimi:...

Rezervoni vilën elitare në Resortin “San Pietro”

Vilat Elitare ndodhen në vijën e parë të ndërtimit, shumë pranë detit. Këto vila janë të pajisura me veranda dhe ballkone të orientuara me pamje nga deti. Janë të rrethuara me kopshte të gjelbëruara, kanë pishinë dhe ofrojnë luksin dhe privatësine në mënyrën më të...

“Tirana 2000” me një kompozim urbanistik tepër të veçantë

Ky Kompleks i ri rezidencial përfaqëson një vizion të ri mbi jetesën në komunitet duke u ofruar banorëve infrastrukturë, shërbime dhe komoditet në përputhje të plotë me kërkesat e kohës. Kompleksi ka një kompozim urbanistik tepër të veçantë, duke kombinuar katër...