Shitet apartament 2+1 me hipotekë në kompleksin “Ali Demi”

Kompleksi “Ali Demi” është i vendosur në Jug-Lindje të Tiranës, në Rrugën “Ali Demi”, vetëm pak kilometra nga Qendra e Tiranës. Kompleksi konsiderohet si një “Qytet Satelit”, në të cilin mund të gjeni të gjitha funksionet, atraksionet dhe komoditetet që ofron një...

Stili me prekje mesdhetare në “San Pietro”

Stili i perdorur në kompleksin “San Pietro” është bashkëkohor me prekje mesdhetare. Një stil i tillë shprehet në fasadat e mëdha të xhamit me lartësi kati, verandat e mëdha me pjergullatë për hijëzim, veshjen me gurë natyral dhe përdorimin e ngjyrave pastel, ku...

Çfarë po ndodh në “Fiori di Bosco”?!

Çfarë po ndodh në “Fiori di Bosco”? Punimet po avancojnë me ritme të shpejta! Rezervoni tani për ta bërë tuajën shtëpinë mes gjelbërimit! Kullat e para përfundojnë në Dhjetor 2018! Rezervoni me mundësi kreditimi deri në 70%! Paguaj 50% të vlerës për rezervim...