Fokusimi ndaj klientit

Çelësi i suksesit të Matrix Konstruksion është “Fokusimi ndaj Klientit”! Kompleksi Kristal është dëshmi e një eksperience shumëvjeçare profesionale në fushën e ndërtimit! Kompleksi ofron për banorët të gjitha shërbimet dhe komoditetet e nevojshme në jetën e...

Dublex në Kompleksin Kristal D

Në Kompleksin “Kristal D” të vendosur në Jug-Perëndim të qytetit të Tiranës, pranë Rrugës “Komuna e Parisit” shitet Dublex! Dublex-i ka një sipërfaqje prej 58 m2+7 m2 në katin e parë, po ashtu një sipërfaqje të njëjtë prej 65 m2 në katin e dytë! Dublex-i...