AVANTAZHET E TERMOIZOLIMIT

Ne kompleksin rezidencial Fiori di Bosco jo vetëm fasada e jashtme është e termoizoluar por edhe ndarjet midis apartamenteve. Avantazhet e Leshit të Gurit: •Stabilitet i Ngrohtësisë: Leshi i gurit është material izolues termik i lartë, në këtë mënyrë ruan atmosferën e...

KOMPLEKSI REZIDENCIAL FIORI DI BOSCO

  Shumë afër qendrës së Kryeqytetit dhe njërës prej rrugëve më kryesore, por mjaftueshëm e mbrojtur nga zhurmat dhe pluhurat, me arkitekturë bashkëkohore dhe ekologjike, mes gjelbërimit dhe freskisë vjen projekti më i ri:KOMPLEKSI RESIDENCIAL. Ky kompleks përfundon në...

APLIKIMI FASADËS SË VENTILUAR

  http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/29628106_2072640369681167_9006394244725735424_n.mp4     Aplikimi i fasadës së ventiluar. Izolimi siguron Depozitim maksimal të nxehtësisë/ ftohjes në brendësi të ndërtesës. Eleminim të urave termike, kursim...