Skip links

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Collections” _builder_version=”3.0.78″ custom_padding=”60px|0px|120px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.106″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”0px||0px|” custom_margin=”||200px|” make_equal=”on” padding_right_1=”5%” padding_left_1=”5%” padding_top_2=”40px” padding_right_2=”40px” padding_bottom_2=”40px” padding_left_2=”40px” use_background_color_gradient_1=”on” background_color_gradient_start_1=”#dbdbdb” background_color_gradient_end_1=”#ffffff” background_color_gradient_direction_1=”35deg” _builder_version=”3.0.106″ module_alignment=”center” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”40px” box_shadow_blur=”50px” box_shadow_color=”rgba(0,0,0,0.1)”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_left=”5%” padding_right=”5%” parallax=”off” parallax_method=”on” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#dbdbdb” background_color_gradient_end=”#ffffff” background_color_gradient_direction=”35deg”][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/Poster-Horizontal-3-min-1-1080-min-1.jpg” show_bottom_space=”off” align=”center” _builder_version=”3.0.106″ custom_margin=”|||” custom_padding=”10px|||” animation_style=”zoom” animation_direction=”left” animation_intensity_zoom=”10%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_image][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/Poster-Horizontal-3-min-1-1080-min-1.jpg” align=”center” _builder_version=”3.0.106″ custom_margin=”|||” custom_padding=”|||” animation_style=”zoom” animation_direction=”left” animation_intensity_zoom=”10%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” padding_right=”40px” padding_top=”40px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ header_3_font=”Playfair Display|700|||||||” header_3_font_size=”28px” header_3_text_color=”#2b2b2b” header_3_line_height=”1.5em” custom_margin=”||10px|”]

Dyqan në shitje

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#f7d584″ show_divider=”on” divider_weight=”3px” height=”10px” disabled_on=”on|on|off” _builder_version=”3.0.84″ max_width=”80px” module_alignment=”left” custom_margin=”||20px|” animation_style=”slide” animation_direction=”bottom” saved_tabs=”all” locked=”off”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins||||||||” text_font_size=”16px” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.4)” text_line_height=”1.9em” module_alignment=”center” custom_margin=”||30px|”]Rr. “Ali Demi”.

Kompleksi është i vendosur në Jug-Lindje të qytetit të Tiranës, në Rrugën “Ali Demi”, vetëm pak kilometra nga Qendra e Tiranës. Për arsye të zonës ku ndodhet projekti si dhe shtrirjes së tij, mund të konsiderohet si një “Qytet Satelit”, në të cilin mund të gjeni të gjitha funksionet, atraksionet dhe komoditetet që ofron një Qytet. Ky do të jetë një kompleks rezidencial i cili do t’i ofrojë banorëve të saj të gjitha shërbimet parësore e jo vetëm, duke organizuar në ambjentet e tij zona tregtare e sociale. Moto e qartë e këtij projekti është cilësi në jetën individuale, duke ofruar cilësi jo vetëm në banesën e secilit, por mbi të gjitha cilësi në jetesën në komunitet.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”0px||0px|” custom_margin=”||200px|” make_equal=”on” padding_right_1=”5%” padding_left_1=”5%” padding_top_2=”40px” padding_right_2=”40px” padding_bottom_2=”40px” padding_left_2=”40px” use_background_color_gradient_1=”on” background_color_gradient_start_1=”#dbdbdb” background_color_gradient_end_1=”#ffffff” background_color_gradient_direction_1=”35deg” _builder_version=”3.0.106″ module_alignment=”center” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”40px” box_shadow_blur=”50px” box_shadow_color=”rgba(0,0,0,0.1)”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_left=”5%” padding_right=”5%” parallax=”off” parallax_method=”on” use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#dbdbdb” background_color_gradient_end=”#ffffff” background_color_gradient_direction=”35deg”][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/Poster-Horizontal-3-min-1-1080-min-1.jpg” show_bottom_space=”off” align=”center” _builder_version=”3.0.106″ custom_margin=”|||” custom_padding=”10px|||” animation_style=”zoom” animation_direction=”left” animation_intensity_zoom=”10%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_image][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/Poster-Horizontal-3-min-1-1080-min-1.jpg” align=”center” _builder_version=”3.0.106″ custom_margin=”|||” custom_padding=”|||” animation_style=”zoom” animation_direction=”left” animation_intensity_zoom=”10%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_bottom=”40px” padding_left=”40px” padding_right=”40px” padding_top=”40px” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ header_3_font=”Playfair Display|700|||||||” header_3_font_size=”28px” header_3_text_color=”#2b2b2b” header_3_line_height=”1.5em” custom_margin=”||10px|”]

Dyqan në shitje

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#f7d584″ show_divider=”on” divider_weight=”3px” height=”10px” disabled_on=”on|on|off” _builder_version=”3.0.84″ max_width=”80px” module_alignment=”left” custom_margin=”||20px|” animation_style=”slide” animation_direction=”bottom” saved_tabs=”all” locked=”off”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins||||||||” text_font_size=”16px” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.4)” text_line_height=”1.9em” module_alignment=”center” custom_margin=”||30px|”]Rr. “Ali Demi”.

Kompleksi është i vendosur në Jug-Lindje të qytetit të Tiranës, në Rrugën “Ali Demi”, vetëm pak kilometra nga Qendra e Tiranës. Për arsye të zonës ku ndodhet projekti si dhe shtrirjes së tij, mund të konsiderohet si një “Qytet Satelit”, në të cilin mund të gjeni të gjitha funksionet, atraksionet dhe komoditetet që ofron një Qytet. Ky do të jetë një kompleks rezidencial i cili do t’i ofrojë banorëve të saj të gjitha shërbimet parësore e jo vetëm, duke organizuar në ambjentet e tij zona tregtare e sociale. Moto e qartë e këtij projekti është cilësi në jetën individuale, duke ofruar cilësi jo vetëm në banesën e secilit, por mbi të gjitha cilësi në jetesën në komunitet.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Explore
Drag