Cila do të ishte dhurata më e bukur e këtyre festave?
Shtëpia juaj e ëndërrave në kompleksin rezidencial “Fiori di Bosco” apo jo?!
Zgjidhni t’ju dhuroni momentet më të lumtura fëmijëve tuaj në shtëpinë e re këtë fundvit!
Rezervoni sa më parë apartamentin tuaj 1+1, 2+1 ose 3+1! Telefononi tani 0692073531 dhe lini një takim nga afër!

Perfitoni edhe nga oferta aktuale për rezervimin e apartamentit tënd
 1+1 për 17,000 euro
 2+1 për 24,000 euro
 3+1 për 36,000 euro
Pjesën tjetër me këste!