Skip links

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” admin_label=”Hero Section” _builder_version=”3.0.98″][et_pb_fullwidth_header title=”ne garantojmë investimin tuaj” subhead=”MJESHTër në ndërtim” background_layout=”dark” text_orientation=”right” background_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.8)” content_max_width=”550px” _builder_version=”3.0.106″ title_font=”Poppins|700||on|||||” title_font_size=”14px” title_text_color=”#9d2241″ title_letter_spacing=”2px” title_line_height=”1.8em” subhead_font=”Playfair Display|700||on|||||” subhead_font_size=”48px” subhead_line_height=”1.4em” background_image=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/consutant-01.jpg” parallax=”on” parallax_method=”on” module_alignment=”right” custom_margin=”|||” custom_padding=”8%||260px|” custom_button_two=”on” button_two_border_width=”1px” button_two_border_color=”rgba(255,255,255,0.3)” button_two_border_radius=”0px” button_two_letter_spacing=”1px” button_two_font=”Saira Extra Condensed|600||on|||||” button_two_icon=”%%3%%” button_two_icon_color=”#edbb5f” button_two_text_color_hover=”#edbb5f” button_two_bg_color_hover=”rgba(0,0,0,0)” custom_button_one=”on” button_one_border_width=”1px” button_one_border_color=”rgba(255,255,255,0.3)” button_one_border_radius=”0px” button_one_letter_spacing=”1px” button_one_font=”Saira Extra Condensed|600||on|||||” button_one_icon=”%%3%%” button_one_icon_color=”#edbb5f” button_one_text_color_hover=”#edbb5f” button_one_bg_color_hover=”rgba(0,0,0,0)”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Free Consultation” _builder_version=”3.0.98″ custom_padding=”0px|0px|100px|0px”][et_pb_row custom_padding=”|||” _builder_version=”3.0.98″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_cta title=”Suksesi Ynë” button_url=”#” background_color=”#ffffff” _builder_version=”3.0.106″ header_font=”Poppins|700||on|||||” header_font_size=”14px” header_text_color=”#4a597d” header_letter_spacing=”2px” header_line_height=”2em” body_font=”Playfair Display|700||on|||||” body_font_size=”38px” body_text_color=”#000000″ body_line_height=”1.4em” custom_margin=”-200px|||” custom_padding=”10%||10%|” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#edbb5f” button_border_width=”0px” button_border_radius=”0px” button_letter_spacing=”1px” button_font=”Saira Extra Condensed|600||on|||||” button_use_icon=”off” button_border_radius_hover=”1px” animation_style=”flip” animation_direction=”left” animation_starting_opacity=”100%” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”15px” box_shadow_blur=”80px” box_shadow_color=”rgba(0,0,0,0.2)” locked=”off”]FOKusi ndaj klientit
[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Feature – Image Left” _builder_version=”3.0.98″ custom_margin=”|||” custom_padding=”100px|0px|100px|0px”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ padding_top_2=”5%” _builder_version=”3.0.98″ animation_style=”fade”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/eficenca-e-energjise.jpg” _builder_version=”3.0.106″ max_width=”80%” max_width_last_edited=”on|desktop” animation_style=”fade” box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_horizontal=”-80px” box_shadow_vertical=”50px” box_shadow_color=”rgba(12,12,12,0.03)”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_top=”5%” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_2_font=”Playfair Display|700|||||||” header_2_font_size=”38px” header_2_letter_spacing=”1px” header_2_line_height=”1.4em” header_3_font=”Poppins|700||on|||||” header_3_font_size=”14px” header_3_text_color=”#edbb5f” header_3_letter_spacing=”1px” header_3_line_height=”2em”]

Përdorimi i teknologjive të reja dhe të avancuara

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#4a597d” show_divider=”on” divider_weight=”2px” height=”2px” _builder_version=”3.0.106″ max_width=”60px” module_alignment=”left”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins||||||||” text_font_size=”16px” text_letter_spacing=”1px” text_line_height=”2em” max_width=”550px”]Kjo është thelbësore për misionin tonë.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Feature – Image Right” _builder_version=”3.0.98″ custom_margin=”|||” custom_padding=”101px|0px|101px|0px”][et_pb_row use_custom_width=”on” width_unit=”off” custom_width_percent=”90%” custom_margin=”|||” padding_bottom_1=”140px” padding_left_1=”6%” _builder_version=”3.0.98″ module_alignment=”right” animation_style=”fade”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ padding_bottom=”140px” padding_left=”6%” parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ header_font=”||||||||” header_2_font=”Playfair Display|700|||||||” header_2_font_size=”38px” header_2_letter_spacing=”1px” header_2_line_height=”1.4em” header_3_font=”Poppins|700||on|||||” header_3_font_size=”14px” header_3_text_color=”#edbb5f” header_3_letter_spacing=”1px” header_3_line_height=”2em” max_width=”550px”]

Eliminimi ose Minimizimi i Ndikimit në Mjedis

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#4a597d” show_divider=”on” divider_weight=”2px” height=”2px” _builder_version=”3.0.106″ max_width=”60px” module_alignment=”left”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins||||||||” text_font_size=”16px” text_letter_spacing=”1px” text_line_height=”2em” max_width=”550px”]

Ndjeshmëria dhe angazhimi mjedisor i Matrix Konstruksion qëndron në themel të operacioneve dhe proceseve tona si dhe në performancën afatgjatë mjedisore të ndërtesave dhe të infrastrukturës, të ofruar nga projektet tona të ndërtimit dhe zhvillimit. Duke përdorur teknologjitë më të reja për të rritur efiçencën e energjisë së ndërtesave si:

  • Aplikimi i fasadës së ventiluar.
  • Përdorimi i paneleve diellore.
  • Rritja e përqindjes së gjelbërimit në hapësirat e jashtme.
  • Diferencimi i llojit të mbeturinave.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://matrixkonstruksion.com/wp-content/uploads/2018/04/fasada-e-ventiluar….-1.jpg” show_bottom_space=”off” _builder_version=”3.0.106″ max_width_last_edited=”off|desktop” animation_style=”fade” box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_horizontal=”80px” box_shadow_vertical=”-50px” box_shadow_color=”rgba(12,12,12,0.03)”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ background_color=”#41474b” admin_label=”What We Do” _builder_version=”3.0.106″ custom_margin=”|||” custom_padding=”0px|0px|100px|0px”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”0″ custom_padding=”0px|0px|0px|0px” use_background_color_gradient_1=”off” use_background_color_gradient_2=”off” background_color_gradient_start_1=”#2b87da” background_color_gradient_start_2=”rgba(255,255,255,0)” background_color_gradient_end_1=”#29c4a9″ background_color_gradient_end_2=”#282828″ background_color_gradient_start_position_2=”13%” background_color_gradient_end_position_2=”0%” _builder_version=”3.0.98″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on” use_background_color_gradient=”off” background_color_gradient_start=”#2b87da” background_color_gradient_end=”#29c4a9″][et_pb_cta button_url=”#” background_color=”#4a597d” _builder_version=”3.0.106″ header_font=”Poppins|700||on|||||” header_font_size=”14px” header_letter_spacing=”2px” header_line_height=”2em” body_font=”Playfair Display|700||on|||||” body_font_size=”38px” body_line_height=”1.4em” custom_margin=”-100px|||” custom_padding=”60px||60px|” custom_button=”on” button_text_color=”#f3cd7e” button_bg_color=”#ffffff” button_border_width=”0px” button_border_radius=”0px” button_letter_spacing=”1px” button_font=”Saira Extra Condensed|600||on|||||” button_icon=”%%3%%” button_border_radius_hover=”1px” animation_style=”slide” animation_direction=”bottom” animation_intensity_slide=”10%” animation_starting_opacity=”100%” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”15px” box_shadow_blur=”80px” box_shadow_color=”rgba(0,0,0,0.15)” locked=”off”]PËRFUNDOJMË Çdo PROJEKT
[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on” use_background_color_gradient=”off” background_color_gradient_start=”rgba(255,255,255,0)” background_color_gradient_end=”#282828″ background_color_gradient_start_position=”13%” background_color_gradient_end_position=”0%”][et_pb_text background_layout=”dark” _builder_version=”3.0.106″ text_font=”Poppins|600||on|||||” text_font_size=”16px” text_letter_spacing=”2px” text_line_height=”2em” background_color=”#6c7175″ custom_margin=”-50px|||” custom_padding=”60px|60px|80px|60px” animation_style=”slide” animation_direction=”top” animation_duration=”1500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_starting_opacity=”100%” box_shadow_style=”preset3″ box_shadow_vertical=”15px” box_shadow_blur=”80px” box_shadow_color=”rgba(0,0,0,0.15)”]NË KOHË

Cilësi

BUXHET

sepse ne KEMI NJERËZIT, PAJISJET, MATERIALE, EKSPERIENCA DHE TË GJITHA BURIMET.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Explore
Drag