Islanda udhëheq rrugën drejt barazisë së grave në vendin e punës

Në vitin 1920, Amerika lejoi të drejtën kushtetuese të grave për të votuar. Tani, një shekull më pas, vajzat dhe gratë vazhdojnë ende të përballen me barriera në lidhje me barazinë gjinore. Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, revista e mirënjohur “The Economist”...

Donacion e-albania

These are difficult days for all Albanians and it is time to come together to help those in need. Arian and Besnik Leskaj are donating USD 200’000 to those who are affected by the devastating earthquake on 26th of November through the official e-albania platform. The...

Rritni një familje të shëndetshme në shtëpinë ideale!

Rritni një familje të shëndetshme në shtëpinë e duhur! Shtëpia juaj e ëndërrave ndodhet në Fiori di Bosco! Ky është kompleksi i parë rezidencial i shkrirë mes një pylli me pemë të larta dhe parqe të gjelbërta! Planifikim optimal i pozicionit të godinave të kompleksit...

Jeni çift i ri dhe po kërkoni një apartament për të jetuar?

Jeni çift i ri dhe po kërkoni apartament për të jetuar? Apartamenti ideal për ju ndodhet në Fiori di Bosco! Përjetoni dashurinë tuaj çdo moment të ditës! Fiori di Bosco është një Kompleks Rezidencial, i cili ka bërë pakt me natyrën, përfshin ambiente të lumtura për...

Po planifikoni të blini apartament për familjen tuaj të re?

Po planifikoni të blini një apartament për familjen tuaj të re? Zgjedhja ideale do të ishte apartamenti në Kompleksin Rezidencial më të ri në qytet  Fiori di Bosco! Kompleksi: -Ndodhet fare pranë qendrës së kryeqytetit, -Është i arritshëm nga tre akse rrugësh...