Keni filluar me përgatitjet e Festave të Fundvitit?

Fillimisht bëjini vetes dhe familjes dhuratën më të bukur!

Nxitoni të rezervoni sa më parë apartamentin tuaj 1+1, 2+1 ose 3+1 në Kompleksin Rezidencial #Fiori_di_Bosco!

 

Apartamentet në kullën e parë janë gati për banim!

     

Telefononi 0692073531 dhe për të parë nga afër apartamentin tuaj të ardhshëm!