Niseni Vitin e Ri mbarë në apartamentin tuaj të ri!

Niseni vitin mbarë duke i bërë dhuratën ideale familjes tuaj! Zgjidhni të bëni tuajin apartamentin 1+1, 2+1 ose 3+1 në kompleksin e duhur rezidencial #Fiori_di_Bosco! Apartamenti juaj është gati për banim! Jetoni lumturisht dhe rritni një familje të shëndetshme në...

Apartamenti juaj është gati për banim!

Apartamenti juaj është gati për banim! Rritni familjen tuaj të shëndetshme në kompleksin më të ri në qytet Fiori di Bosco! Nxitoni të lini takimin tuaj nga afër për të parë apartamentin 1+1, 2+1 ose 3+1 duke telefonuar...

Apartamenti juaj është gati për BANIM!

Apartamenti juaj është gati për BANIM! Bëjeni tuajin apartamentin 1+1, 2+1 ose 3+1 në Kompleksin Rezidencial “Fiori di Bosco”! Telefononi numrin e telefonit 0692073531 për të rezervuar apartamentin tuaj sa më parë!...