Rritni një familje të shëndetshme në shtëpinë ideale!

Rritni një familje të shëndetshme në shtëpinë e duhur! Shtëpia juaj e ëndërrave ndodhet në Fiori di Bosco! Ky është kompleksi i parë rezidencial i shkrirë mes një pylli me pemë të larta dhe parqe të gjelbërta! Planifikim optimal i pozicionit të godinave të kompleksit...

Jeni çift i ri dhe po kërkoni një apartament për të jetuar?

Jeni çift i ri dhe po kërkoni apartament për të jetuar? Apartamenti ideal për ju ndodhet në Fiori di Bosco! Përjetoni dashurinë tuaj çdo moment të ditës! Fiori di Bosco është një Kompleks Rezidencial, i cili ka bërë pakt me natyrën, përfshin ambiente të lumtura për...

Po planifikoni të blini apartament për familjen tuaj të re?

Po planifikoni të blini një apartament për familjen tuaj të re? Zgjedhja ideale do të ishte apartamenti në Kompleksin Rezidencial më të ri në qytet  Fiori di Bosco! Kompleksi: -Ndodhet fare pranë qendrës së kryeqytetit, -Është i arritshëm nga tre akse rrugësh...

Përse duhet të blini apartament në “Fiori di Bosco”?!

Përse duhet të blini apartament në “Fiori di Bosco”?! Ju do të përfitoni në këtë kompleks: – fasadë të ventiluar, – vetrata termike, xham triplo, – ashensor për çdo shkallë, – gjenerator emergjence, – sistem ngrohje-ftohje...