Apartamenti juaj – Dhurata më e bukur e këtij Fundviti!

Dhurata më e bukur e këtij fundviti është apartamenti juaj! Keni ende kohë për ta bërë tuajën shtëpinë e ëndërrave! Hapni dhuratat e para të Vitit të Ri me familjen tuaj në apartamentin tuaj te “Fiori di Bosco”! Telefononi sa më parë 0692073531!  ...

Bëjini vetes dhe familjes dhuratën më të bukur në këto festa

Keni filluar me përgatitjet e Festave të Fundvitit? Fillimisht bëjini vetes dhe familjes dhuratën më të bukur! Nxitoni të rezervoni sa më parë apartamentin tuaj 1+1, 2+1 ose 3+1 në Kompleksin Rezidencial #Fiori_di_Bosco!   Apartamentet në kullën e parë janë gati për...

Cila do të ishte dhurata më e bukur e këtyre festave?

Cila do të ishte dhurata më e bukur e këtyre festave? Shtëpia juaj e ëndërrave në kompleksin rezidencial “Fiori di Bosco” apo jo?! Zgjidhni t’ju dhuroni momentet më të lumtura fëmijëve tuaj në shtëpinë e re këtë fundvit! Rezervoni sa më parë...