Festat e fundvitit do t’i kaloni në apartamentin tuaj të ri

Shtëpia e ëndërrave tuaja ndodhet në “Fiori di Bosco”!   Zgjidhni të jetoni momente lumturie me familjen tuaj në festat e fundvitit dhe çdo moment tjetër! Nxitoni të rezervoni sa më parë apartamentin tuaj 1+1, 2+1 ose 3+1!   Lini takimin tuaj nga afër duke...

Rritini fëmijë tuaj në shtëpinë dhe ambientin e duhur

Lumturia juaj varet nga lumturia dhe shëndeti i fëmijëve tuaj! Zgjidhni të jetoni familjarisht në shtëpinë dhe zonën e duhur në “Fiori di Bosco”.   Rritini fëmijët tuaj të lumtur në kompleksin e vendosur fare pranë qëndrës së kryeqytetit, e arritshme nga...

Zgjidhni shtëpinë tuaj të ëndërrave në “Fiori di Bosco”

Po planifikoni të krijoni familjen tuaj dhe jeni në kërkim të shtëpisë ideale? Shtëpia juaj e ëndërrave ndodhet në “Fiori di Bosco”! Kompleksi ofron ambiente shërbimi, parkimi, si dhe apartamente të tipologjive të ndryshme 2+1, 1+1 ose 3+1. Apartament 2+1...