Apartamenti juaj ndodhet mes gjelbërimit në “Fiori di Bosco”

Nëse jeni në kërkim të një apartamenti ideal për ta blerë do ta gjeni në “Fiori di Bosco”. Nxitoni të rezervoni dhe mund të shijoni fundvitin në apartamentin tuaj. Apartamentet e para janë drejt finalizimit në Dhjetor 2018. Telefononi sa më parë për një...