Shtëpia juaj e ëndërrave është gati në Dhjetor 2018!

Kulla e parë në “Fiori di Bosco” drejt përfundimit! Shtëpia juaj e vendosur mes gjelbërimit është gati në Dhjetor 2018! Zgjidhni shtëpinë e ëndërrave tuaja -Fasadë e ventiluar, -Vetrata termike, xham triplex; -Izolim akustik, -Diellëzim maksimal, -Sistem...

Përfitoni sa më shpejt nga OFERTA E JAVËS

OFERTA E JAVËS! Paguaj tani 24,000 euro në rezervim per apartamentin 2+1, pjesën tjetër me këste! Sipërfaqje e shfrytëzueshme: 81 m2 Sipërfaqje e përbashkët: 10 m2 Sipërfaqe totale: 91 m2 Orientimi: Perëndim Rezervo tani takimin tënd duke telefonuar...

Hyni në shtëpinë tuaj të ëndërrave në Dhjetor 2018!

Nëse ende jeni duke menduar të zgjidhni apartamentin e duhur në Tiranë për ta blerë #FioridiBosco është vendi ideal. Zgjidhni të jetoni në hapësirat e gjelbërta më të mëdha në qytet, hapësirat më të ndriçuara dhe distancat më të largëta të godinave. Ky është kompleksi...