Jetoni si një familje e lumtur në “Fiori di Bosco”

Jetoni si një familje e lumtur në shtëpinë tuaj të ëndërrave në Kompleksin “Fiori di Bosco”. Blini apartamentin që dëshironi 1+1, 2+1 ose 3+1 me mundësi kreditimi deri në 70%. Shtëpia juaj e ardhshme ndodhet në kompleksin me hapësirat më të mëdha të...

Jetoni momente lumturie në apartamentin tuaj të ëndërrave!

Gjejeni veten duke përgatitur drekën me vajzën tuaj në kuzhinën e apartamentit tuaj të endërrave në “Fiori di Bosco”! Rezervoni sa më parë apartamentin 2+1 dhe në Dhjetor mund të banoni së bashku me familjen tuaj. Përfitoni sa më parë nga OFERTA aktuale me...

Përfitoni nga Oferta e limituar në “Fiori di Bosco”

OFERTE E LIMITUAR! Perfitoni 10% ulje duke rezervuar takimin tuaj ne 0692073531! Apartamenti më i kërkuar në FIORI DI BOSCO është apartamenti 2+1! Apartamenti 2+1 në “Fiori di Bosco” është modern, komod, kuadratik dhe ju ofron ambiente të mëdha, plot dritë e pamje dhe...

Shtëpia ku dua të jetoj ndodhet në “Fiori di Bosco”

Rezervoni takimin tuaj nga afër për të parë rezultatet përfundimtare të ndërtimit të apartamentit tuaj 2+1 në “Fiori di Bosco”. Ejani dhe ndërkohë planifikoni dhe mendoni arredimin e shtëpisë tuaj të endërrave. Në Dhjetor 2018 janë gati për banim...

Jetoni mes hapësirave të gjelbërta në “Fiori di Bosco”

Zgjidhni të jetoni mes hapësirave të gjelbërta në Kompleksin rezidencial “Fiori di Bosco”. Shtëpia ku dua të jetoj është shtëpia më ideale në qytet, e ndriçuar plotësisht, me largësinë e duhur mes godinave dhe mes pemëve të larta. Apartamentet e para janë...