ekspozita

Adresa: Bul."Gjergj Fishta" , Tiranë

Pranë ish-ekspozitës "Shqipëria Sot"
Objekti eshtë i pajisur me HIPOTEKË
Ambiente tregtare në SHITJE

Me shumë...

Adresa: Rr." Bill Klinton", Selitë - Tiranë

Buzë unazës së re të Tiranës
Objekti është i pajisur me HIPOTEKË
Ambiente tregtare dhe vendparkime NË SHITJE

Me shumë...

Ali Demi

Adresa: Rr." Ali Demi", Tiranë

Pranë ish Markatës së vjetër.
Objekti është i pajisur me HIPOTEK Ë
Apartamente 2+1, 1+1, garsonierë, ambiente tregtare dhe vendparkime

Me shumë...

Adresa: Rr."Komuna e Parisit", Tiranë

Pjesë e Kompleksit Residencial dhe Qendrës Tregtare "Kristal"
Ofron në SHITJE: Apartamente banimi 3+1, 2+1, 1+1 dhe dublex;
Ambiente tregtare dhe vendparkime.

Më shumë....